PROJECTEN EN VOORSTELLINGEN

Wat Komt Eraan & Wat Hebben We Gedaan

PULP FICTION
De nieuwste dansvoorstelling van dansgezelschap NDG.

PULP FICTION, de nieuwste creatie van choreograaf Nikki de Graaf, belooft weer een ware dansbeleving te worden. Stap in de wereld van Pulp Fiction; ontmoet de verschillende personages en kies zo je eigen verhaallijn. Met veel geweld, bloed, drugs maar ook met krachtige dans, theater en muziek knalt dansgezelschap NDG de nieuwe dansvoorstelling PULP FICTION in Theater de Leeuw Arnhem en Theater Cultura Ede. 

 

Dit wil je niet missen. 

DANSVOORSTELLINGEN VAN DANSGEZELSCHAP NDG

Dit zijn de producties van dansgezelschap NDG. Let op: Deze zijn niet meer te zien in theaters. 

ALICE

Opzoek naar een nieuwe vorm van entertainment? Nikki de Graaf Company heeft een breakthrough gemaakt met haar magische dans voorstelling ALICE. Onze ALICE dans voorstelling is een echte belevenis zoals je nog nooit hebt mee gemaakt in het theater.

Een complete verassing voor onze bezoekers en een heel nieuw soort voorstelling. Woorden als "Surround theatre" en "Danceventure" zijn meerdere malen gebruikt om deze unieke dans, theater, installatie voorstelling te omschrijven. 

Benieuwd naar waar we het over hebben? Neem een kijkje! 

CRY WOLF

Al sinds 2015 heeft Nikki de Graaf Company een hoge standaard neergezet in de dans industrie met haar dans voorstellingen van top kwaliteit. Onze opnieuw vertelde versie van Roodkapje is een geweldig voorbeeld van hoe ons team van getalenteerde dansers een nieuw leven hebben gegeven aan dit sprookje. Samen met choreograaf Nikki de Graaf hebben de dansers en de muzikante Roodkapje in een nieuw jasje gestoken; Cry Wolf. Een van onze 'classic' dans voorstellingen. Neem een kijkje!  

"OPEN" CALL

Nikki de Graaf Company heeft haar deuren geopend met een aantal adembenemende voorstellingen in 2015. Sindsdien choreografen wij dans voorstellingen van hoog niveau voor een betaalbare prijs. Ons debuut dans voorstelling: "OPEN" CALL is al jaren een favoriet van onze bezoekers. Check het vandaag nog en zie waarom!

Nikki de Graaf Company

Follow

Contact

logo bbejpg.jpg
klusbedrijfleeman.jpeg
rijdegraaf_2png.jpg
logo telecom.jpg

©2018 by Nikki de Graaf Company.