ONTMOET DE DANSERS VAN DANSGEZELSCHAP

NDG-COMPANY ARNHEM

 

 

De dansers van dansgezelschap Nikki De Graaf Company.

ansgezelschap NDG-Company te Arnhem is al bezig met haar derde seizoen. Sinds 2017 heeft NDG-Company al twee fantastische voorstellingen neergezet. CRY WOLF en ALICE beide waren te zien in Theater de Leeuw Arnhem.

 

Sinds het begin van dansgezelschap NDGC heeft choreograaf Nikki de Graaf al met veel getalenteerde dansers mogen werken. Alle dansers van het dansgezelschap zijn afgestudeerd (of lopen stage) aan een HBO dansopleiding en choreograaf en artistiek leider Nikki de Graaf werkt alleen met vrouwelijke dansers. Waarom?

 

Sinds Nikki de Graaf zelf is afgestudeerd aan the Northern School of Contemporary Dance en meerdere audities heeft doorstaan zag ze vooral oproepen voor mannelijke dansers. Nikki wilde hier verandering in brengen en richtte daarom een all-female dansgezelschap in Arnhem op.

 

Het team achter dansgezelschap NDG-Company

 

Hoewel je tijdens de dansvoorstellingen van dansgezelschap NDG-Company vooral de dansers te zien krijgt zitten er toch heel wat meer mensen achter de schermen die de dansvoorstellingen in Arnhem en omstreken mogelijk maken. Van online marketeer tot communicatie medewerker, van muzikant tot graphic designer. Dansgezelschap NDG-Company heeft een fantastisch team achter zich.

 

Leer het hele team kennen!

Nikki de Graaf Company

Follow

Contact

logo bbejpg.jpg
klusbedrijfleeman.jpeg
rijdegraaf_2png.jpg
logo telecom.jpg

©2018 by Nikki de Graaf Company.