HET #1 DANSGEZELSCHAP VAN NU

Ben je opzoek naar de nieuwste dansvoorstellingen en shows? Nikki De Graaf Company is een aanstormend vrouwelijk dansgezelschap te Arnhem die bezoekers heeft omgeblazen met magische voorstellingen sinds 2015. De beste keus voor een avondje uit. Houd onze nieuwsberichten goed in de gaten, zo weet jij wanneer je een voorstelling van Nikki De Graaf Company kunt bezoeken. Wat kun je verwachten? Een voorstelling van hoog niveau, en dat voor een betaalbare prijs.  

"Fysieke bewegingen, uitputting, theater, tekst en humor zijn kenmerkend voor het werk van Nikki de Graaf"  - Bezoeker NDGC

Met haar werk als choreograaf en danser brengt ze graag een boodschap over maar laat ze ook ruimte voor eigen interpretatie. Ze is hard aan het werk om haar eigen stijl en een nieuw genre dansvoorstellingen te ontwikkelen. Wanneer je naar een NDGC voorstelling komt zal je niet alleen een buitengewone show zien; maar echt beleven. Een meeslepende ervaring, of beter gezegd: A Dance-Venture! 

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking, opzoek naar workshops of heb je een vraag voor ons? Neem contact op!​

NIKKI DE GRAAF COMPANY: DE MISSIE

Kansen creëren & Verbinden

Nikki De Graaf Company is geboren uit het verlangen naar het entertainen van de maatschappij door middel van exclusive dans voorstellingen met als doel de bezoekers te verbijsteren en te inspireren. Wij houden ons al sinds 2015 bezig met het verbinden met de gemeenschap door aanstormende dansers en kunstenaars een kans te bieden mee te werken aan onze voorstellingen. Het is onze missie om een inspirerend werkveld te creëren. Neem vandaag nog een kijkje om te kijken wie wij zijn.

Nikki de Graaf Company

Follow

Contact

logo bbejpg.jpg
klusbedrijfleeman.jpeg
rijdegraaf_2png.jpg
logo telecom.jpg

©2018 by Nikki de Graaf Company.