WIJ BLOGGEN NU OOK

Nu kun je ook via de website meer te weten komen over hoe een dag er bij NIKKI DE GRAAF COMPANY (NDGC) aan toe gaat. Onze dansers zullen gaan bloggen over hun evaringen van de afgelopen week in de Company. Ook zal er soms wat dieper in worden gegaan op bepaalde onderwerpen waar we die week zoal mee bezig zijn geweest. Natuurlijk kan je ons ook gewoon blijven volgen via instragram en facebook. Dus, ben je nieuwsgierig naar meer verhalen over de company, waar we zoal mee bezig zijn en hoe een dag eruit ziet. Volg dan nu ook onze blog!

 

Hoi, ik ben Merel van den Beld en voor de nieuwe productie company member van NIKKI DE GRAAF COMPANY (NDGC). Via deze blog, ga ik jullie op de hoogte houden van mijn eigen ervaringen binnen de company en kan je lezen waar we op dat moment mee bezig zijn. Hiervoor heb ik nog nooit eerder geblogd. Ik zal jullie zullen dus meenemen in mijn reis als blogger en als nieuw lid van NDGC.

 

Een week bij NIKKI DE GRAAF COMPANY betekent drie dagen in de week trainen, heel soms twee. We beginnen standaard op woensdag en het weekend begint dan op vrijdag. Voor mij begint het weekend helaas pas op Maandag, aangezien ik in het weekend nog ergens anders werk.

Doordat we dus maar drie dagen trainen blijft er ook de mogelijkheid voor de dansers om niet alleen te dansen bij NDGC maar ook projecten te doen buiten de company.

De indeling van ‘normale’ trainingsdag voor ons, begint met een techniek/ company class ’s ochtends van ongeveer ander half uur, à een uur en een kwartier. Waarna we met zijn allen gezamenlijk een half uurtje luchen en waarna de echte repetitie begint. Meestal duurt een repetitie zo ongeveer drie uur, nu komt het wel voor dat de ene dag we eerder klaar zijn dan de andere. Voor mij betekent het vooral heel vroeg in de ochtend de trein pakken en aan het einde van de dag moe en voldaan op de bank voor me uitstaren naar de televisie.

 Tot nu toe, hebben we onzettend veel leuke nieuwe ideeen uitgeprobeerd. We zitten namelijk momenteel in de research fase. Dat betekend dat we op het moment veel korte dans stukjes maken en uit proberen wat wel en niet werkt als beeld. Ik vind het zelf altijd een hele spannende fase omdat het nog totaal onbekend is hoe het er straks allemaal uit gaat zien. Het eist veel creativiteit en sommige dagen is het erg lastig om nieuwe dingen te bedenken. Gelukkig zijn er altijd anderen om je heen om inspiratie uit te halen.

 

Afgelopen week, verliep anders dan de vorige weken. We hadden namelijk een photoshoot! Foto’s voor op de website volgen snel. Het leukste aan photoshoots vind ik toch wel de biezare dingen die we bedenken om de tijd door te komen. Voornamelijk het uitproberen van poses is een geweldig iets om naar te kijken en mee bezig te zijn. En daarnaast is het natuurlijk het perfecte moment om jullie te stalken met oneindig veel instragram vlogs. Iedereen ziet er ten slotte op zijn best uit.

 

Daarnaast zijn we afgelopen week voor het eerst gestart met één super vroege repetie op donderdagen. Afgelopen donderdag was een test, gelukkig had niemand zich verslapen en waren we allemaal na wat koffie en een rustige start van de techniek les in de ochtend, wakker genoeg om weer verder te gaan met de research voor het nieuwe stuk. En het beste deel natuurlijk, iedereen was super vroeg klaar, in één woord heerlijk! Waardoor je nog een hele dag voor je had. Ik geloof dat iedereen die dag super productief is geweest.

 

Bedankt voor het lezen van mijn eerste Blog! Laat ons vooral weten wat je ervan vindt of als je vragen hebt over het hele proces stel ze dan gerust. Wie weet worden je vragen beantwoord in de volgende Blog! 

Nikki de Graaf Company

Follow

Contact

logo bbejpg.jpg
klusbedrijfleeman.jpeg
rijdegraaf_2png.jpg
logo telecom.jpg

©2018 by Nikki de Graaf Company.