nikkidegraafcompany-dancers-rehearsal-fo

DANS WORKSHOP MODERNE DANS

Dansworkshop bij NDG Company

Wij weten als geen ander, dat het belangrijk is je lichaam in vorm te houden als je even in-between-jobs bent. Ook als je net bent afgestudeerd en nog geen opdracht hebt, wil je je conditie op pijl

houden. Dat het best lastig is kwalitatief goeie én betaalbare dansworkshop/ workshop moderne dans te vinden is ons bekend. Daarom willen wij je graag helpen.

Niet alleen jij ontwikkelt je. Ook wij worden uitgedaagd onze stijl continu uit te dragen. We richten de dansworkshop zo in dat jij aan het einde van de workshop precies weet waar NDG Company voor staat. Tijdens de dansworkshop/workshop moderne dans beleeft je de stijl van NDG company. Als je onze stijl al een beetje kent, of al eerder hebt meegedaan aan een workshop, weet je dat we best veel van je vragen. De dansworkshop is zijn fysiek best pittig. Maar een professionele danser als jij, kan dit natuurlijk prima aan.

Meer opzoek naar een dansworkshop met een instap niveau? Dat kan ook. Wij richten de dansworkshop zo in dat het past bij de groep, amateur, professional, wij verzorgen het allemaal.

DANSWORKSHOP 
WORKSHOP MODERNE DANS VOOR EEN BETAALBARE PRIJS.

Dansworkshop op locatie

NDG Company verzorgt een professionele dansworkshop/workshop moderne dans voor een

betaalbare prijs. Dit zijn onze standaard mogelijkheden, maar neem gerust contact met ons op, als je iets anders wilt.

nikkidegraafcompany-dancers-nikkidegraaf

- Volg een company class l Duur: 1 uur 15 minuten l

Prijs: € 5,- per les, of word vriend en train gratis mee.

Je traint mee met de NDG Company in onze trainingsruimte in Ede. Company classes kun je volgen op Vrijdag ochtend  10:30-11:45

Binnenkort vind je hier de verschillende data.

Meer informatie.

- Schrijf je in voor een workshop l Duur: 3 uur l Prijs: € 25,-

Choreograaf Nikki de Graaf verzorgt een dansworkshop in haar stijl. Er geldt wel een minimaal aantal deelnemers van 8 personen.

Binnenkort vind je hier de verschillende data.

- Vraag een dansworkshop/workshop moderne dans aan op locatie.

Duur: vanaf 1,5 uur l Prijs vanaf : €65-

We bieden verschillende mogelijkheden. Zo kunnen we je klas bijvoorbeeld een complete choreografie aanleren, of een of meerdere workshops geven. Net wat jullie willen.

En natuurlijk is het mogelijk een dansworkshop op locatie te verzorgen. Omdat we dit moeten inplannen, is het fijn als je ruim van te voren aangeeft dat je interesse hebt. Dan maken we snel een afspraak om alles in detail te regelen.